Vrijwilligers

Elke dag zijn er ongeveer 25 pieten in het Sinterklaashuis aanwezig (i.s.m. het DaVinci College en het Johan de Witt Gymnasium) en diverse vrijwilligers die taken in en rond het huis op zich nemen. Mocht je graag willen helpen, wij zoeken nog vrijwilligers (ook voor de op- en afbouw van het huis).

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@sinterklaashuis.nl met een motivatie en je gegevens. Wij nemen dan contact met je op. Je kunt ook het formulier invullen onder het kopje ‘adres en contact

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie voor papa en mama, opa en oma of een ander groot mens. Afijn, info en tips voor iedereen die bij mij op visite komt!

Openingstijden

Het Sinterklaashuis is gratis toegankelijk en gaat open vanaf zondag 18 november t/m 4 december 2018.

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 12:00 uur
en van 13:15 tot 17:00 uur.

Zaterdag en zondag
12:00 tot 17:00 uur.

Locatie & route

Steegoversloot 38-40,
3311 PP Dordrecht

Bekijk het op Google Maps

Parkeren

U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergelegenheden: ‘Parkeerterrein Steegoversloot’, ‘Drievriendenhof’ (P1 Parking Dordrecht Centre) aan de Korte Kolfstraat 235 of parkeergarage ‘Energiehuis’ aan de Noordendijk 148.

lokatie parkeerterrein ‘Steegoversloot’

info parkeergarage ‘Drievriendenhof’

info parkeergarage ‘Energiehuis’

Openbaar vervoer

Bus verbinding:
buslijn 10 stopt bijna voor de deur (gerechtsgebouw).Vanaf het centraal station gaat buslijn 10 richting P. Energiehuis. Daar vandaan is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Sinterklaashuis.

Toegankelijkheid

Het Sinterklaashuis is deels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de begane grond zijn de belangrijkste kamers en  de Pieten helpen graag bij kleine obstakels. Sinterklaas ontvangt er de gasten in de troonzaal. Ook is daar de Bakkerij, de Slaapkamer van de Sint en de horeca gevestigd. Kortom op de begane grond is voldoende te zien en te beleven!

Wachtrij

Indien er even gewacht moet worden, zijn er vast Pieten die je aan het lachen maken… let dus goed op!

Heb jij je schoentje al gezet?