Vrijwilligers

Elke dag zijn er ongeveer 25 pieten in het Sinterklaashuis aanwezig (i.s.m. het DaVinci College en het Johan de Witt Gymnasium) en diverse vrijwilligers die taken in en rond het huis op zich nemen. Mocht je graag willen helpen, wij zoeken nog vrijwilligers (ook voor de op- en afbouw van het huis).

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@sinterklaashuis.nl met een motivatie en je gegevens. Wij nemen dan contact met je op.

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie voor papa en mama, opa en oma of een ander groot mens. Afijn, info en tips voor iedereen die bij mij op visite komt!

Openingstijden

Gesloten tot november 2018

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 12:00 uur
en van 13:15 tot 17:00 uur.

Zaterdag en zondag
12:00 tot 17:00 uur.

Locatie & route

Steegoversloot 38

Bekijk het op Google Maps

Parkeren

U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergelegenheden ‘Parkeerterrein Steegoversloot’, ‘Drievriendenhof’ (P1 Parking Dordrecht Centre) aan de Korte Kolfstraat 235 of parkeergarage ‘Energiehuis’ aan de Noordendijk 148.

lokatie parkeerterrein ‘Steegoversloot’

info parkeergarage ‘Drievriendenhof’

info parkeergarage ‘Energiehuis’

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station gaat buslijn 10 richting P. Energiehuis. Daar vandaan is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Sinterklaashuis.

Toegankelijkheid

Het Sinterklaashuis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en natuurlijk helpen de Pieten bij kleine obstakels.

Wachtrij

Indien er even gewacht moet worden, zijn er vast Pieten die je aan het lachen maken... let dus goed op! Gelukkig hebben we dit jaar een luifel voor als het weer even niet mee zit

Heb jij je schoentje al gezet?