Plan je bezoek

Op bezoek bij Sinterklaas!

Wat zou ik het leuk vinden als jij  bij mij op visite komt.
Er is zoveel te zien en te doen. Piet vertelt er zelfs over in het filmpje!”

Gezinnen

Je kunt met je ouders, opa en oma of oom en tante gratis op visite komen van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur en tussen 13:15 en 17:00 uur. Tussen de middag eet ik ook graag een boterhammetje en slaap ik nog wat.
Ben je in de gelegenheid zelf te bepalen hoe laat je komt? Dan is het goed te weten dat het rond het startmoment in de ochtend en middag vaak druk is. Kom dan een uurtje later en je zult zien dat er weer volop ruimte is…

Ook in het weekend hou ik wel van visite! Daarom heb ik zowel op zaterdag als zondag tussen 12:00 en 17:00 tijd voor een leuk bezoekje.

Op last van de brandweer mogen er geen kinderwagens of buggy’s mee in het huis. Stal ze daarom op de daarvoor beschikbare plek. De Pieten wijzen de weg!

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie voor papa en mama, opa en oma of een ander groot mens. Afijn, info en tips voor iedereen die bij mij op visite komt!

Openingstijden

Het Sinterklaashuis is gratis toegankelijk en gaat weer in november 2019 open.

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 12:00 uur
en van 13:15 tot 17:00 uur.

Zaterdag en zondag
12:00 tot 17:00 uur.

Locatie & route

Steegoversloot 38-40,
3311 PP Dordrecht

Bekijk het op Google Maps

Parkeren

U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergelegenheden: ‘Parkeerterrein Steegoversloot’, ‘Drievriendenhof’ (P1 Parking Dordrecht Centre) aan de Korte Kolfstraat 235 of parkeergarage ‘Energiehuis’ aan de Noordendijk 148.

lokatie parkeerterrein ‘Steegoversloot’

info parkeergarage ‘Drievriendenhof’

info parkeergarage ‘Energiehuis’

Openbaar vervoer

Bus verbinding:
buslijn 10 stopt bijna voor de deur (gerechtsgebouw).

Toegankelijkheid

Het Sinterklaashuis is deels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de begane grond zijn de belangrijkste kamers en de Pieten helpen graag bij kleine obstakels. Sinterklaas ontvangt er de gasten in de troonzaal. Daar is ook de Pieten-slaapkamer, de Slaapkamer van de Sint en het Pieten-café gevestigd. Kortom op de begane grond is voldoende te zien en te beleven!

Pietencafé

Je bent van harte welkom voor een drankje en iets lekkers in het Pieten café. Het is helaas niet mogelijk met pin te betalen.

Heb jij je schoentje al gezet?