Plan je bezoek

Op bezoek bij Sinterklaas!

Wat zou ik het leuk vinden als jij  bij mij op visite komt.
Er is zoveel te zien en te doen. Piet vertelt er zelfs over in het filmpje!”

Gezinnen

Je kunt met je ouders, opa en oma of oom en tante op visite komen van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur en tussen 13:15 en 17:00 uur. Tussen de middag eet ik ook graag een boterhammetje en slaap ik nog wat.
Ben je in de gelegenheid zelf te bepalen hoe laat je komt? Dan is het goed te weten dat het rond het startmoment in de ochtend en middag vaak druk is. Kom dan een uurtje later en je zult zien dat er weer volop ruimte is…

Ook in het weekend hou ik wel van visite! Daarom heb ik zowel op zaterdag als zondag tussen 12:00 en 17:00 tijd voor een leuk bezoekje.

Op last van de brandweer mogen er geen kinderwagens of buggy’s mee in het huis. Stal ze daarom op de daarvoor beschikbare plek. De Pieten wijzen de weg!

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie voor papa en mama, opa en oma of een ander groot mens. Afijn, info en tips voor iedereen die bij mij op visite komt!

Openingstijden

Gesloten tot november 2018

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 12:00 uur
en van 13:15 tot 17:00 uur.

Zaterdag en zondag
12:00 tot 17:00 uur.

Locatie & route

Steegoversloot 38

Bekijk het op Google Maps

Parkeren

U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergelegenheden ‘Parkeerterrein Steegoversloot’, ‘Drievriendenhof’ (P1 Parking Dordrecht Centre) aan de Korte Kolfstraat 235 of parkeergarage ‘Energiehuis’ aan de Noordendijk 148.

lokatie parkeerterrein ‘Steegoversloot’

info parkeergarage ‘Drievriendenhof’

info parkeergarage ‘Energiehuis’

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station gaat buslijn 10 richting P. Energiehuis. Daar vandaan is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Sinterklaashuis.

Toegankelijkheid

Het Sinterklaashuis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en natuurlijk helpen de Pieten bij kleine obstakels.

Wachtrij

Indien er even gewacht moet worden, zijn er vast Pieten die je aan het lachen maken... let dus goed op! Gelukkig hebben we dit jaar een luifel voor als het weer even niet mee zit

Heb jij je schoentje al gezet?