Nieuws

SleutelPiet in actie

Woensdagmorgen, toen Sinterklaas terug kwam van zijn tocht over de daken, kon hij het huis niet in. Een Graptivist had het slot volgespoten met lijm. Gelukkig was de handige sleutelPiet in de buurt en heeft het probleem snel opgelost.
De Sint wil natuurlijk niet dat het monumentale pand, dat hij in bruikleen kreeg, wordt beschadigd als hij ’s nachts op pad is. Daarom worden er een paar extra “ogen” geplaatst zodat de omgeving ’s nachts rustig een oogje dicht kan doen.

De deuren staan alle dagen open voor het bezoek (kijk even verder voor de openingstijden) en iedereen heeft er plezier. En zo moet het zijn.

Actie voeren mag, ook van de Sint, maar niet ten kosten van de kinderen, die zich verheugen op een bezoek!

Welkom allemaal!

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie voor papa en mama, opa en oma of een ander groot mens. Afijn, info en tips voor iedereen die bij mij op visite komt!

Openingstijden

Gesloten tot november 2018

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 12:00 uur
en van 13:15 tot 17:00 uur.

Zaterdag en zondag
12:00 tot 17:00 uur.

Locatie & route

Steegoversloot 38

Bekijk het op Google Maps

Parkeren

U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergelegenheden ‘Parkeerterrein Steegoversloot’, ‘Drievriendenhof’ (P1 Parking Dordrecht Centre) aan de Korte Kolfstraat 235 of parkeergarage ‘Energiehuis’ aan de Noordendijk 148.

lokatie parkeerterrein ‘Steegoversloot’

info parkeergarage ‘Drievriendenhof’

info parkeergarage ‘Energiehuis’

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station gaat buslijn 10 richting P. Energiehuis. Daar vandaan is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Sinterklaashuis.

Toegankelijkheid

Het Sinterklaashuis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en natuurlijk helpen de Pieten bij kleine obstakels.

Wachtrij

Indien er even gewacht moet worden, zijn er vast Pieten die je aan het lachen maken... let dus goed op! Gelukkig hebben we dit jaar een luifel voor als het weer even niet mee zit

Heb jij je schoentje al gezet?